Fantastisch WILD DINER van 7 gangen

Ten bate van en onder het motto “ Eet Met je Hart ”

Wanneer: 17 november 2019
Waar: Loods 10, Oudeweg10a in Oudewater
Ontvangst: 18:30-19:00 uur
Kosten: € 49,95 per persoon

Laat u verwennen op deze toplocatie door meester-kok Joop Wijman, die zich hier volledig belangeloos voor inzet.

Loods 10 is een toplocatie die luxe gecombineerd met huislijkheid. Eten in een ontspannen en ongedwongen sfeer, weg van de drukte van het dagelijkse werk. Dat gevoel brengen we graag over. Wat kunt u verwachten deze avond.

We beginnen met een glas glühwein bij aankomst tussen 18:30 uur en 19:00 uur Om 19:00 nodigen wij u uit aan tafel waar we starten met een Amuse gevolgd door een prachtig en heerlijk wild diner. Diverse sprekers vertellen over het wild in de Lopikerwaard.

Wij stellen het zeer op prijs als u het te betalen bedrag van 49,95 Euro per persoon vooraf overmaakt op rekening NL68 RABO 0134660439 ten name van Lions club het Stigt o.v.v. Wilddiner. Na schriftelijke aanmelding is het ook mogelijk op locatie contant te betalen of pinnen. U kunt zich ook aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en te mailen naar bvz@planet.nl of info@lionshetstigt.nl

Graag zien wij u op zaterdag 17 November 2018.

De opbrengst komt ten goede aan de stichting “Met je Hart”.

Kwetsbare mensen verbinden. Dat is de missie van Met je Hart. Met heel ons hart slaan we een brug tussen vergeten worden en aandacht krijgen. We zorgen ervoor dat mensen er voor elkaar zijn en dat ze elkaar ontmoeten. Wij geloven dat samen zijn en samen ondernemen het leven fijner en rijker maakt. Hier zetten we ons graag voor in. Persoonlijk en oprecht. Samen met anderen. Met je hart zet zich in voor kwetsbare ouderen die zelfstandig wonen, moeilijk de deur uitgaan en weinig mensen ontmoeten. De kwetsbaarheid wordt versterkt door bijvoorbeeld een fysieke beperking, een klein sociaal netwerk, de financiële situatie of verlegenheid en angst.

1 Begin 2 Voltooid