Van het Groene Hart naar Het Stigt

Het afgelopen jaar hebben we gemeld dat we de Omloop van het Groene Hart in 2017 voor laatst zouden organiseren. Maar Lions het Stigt zouden geen Lions zijn wanneer zij dit leuke evenement, met circa 600 deelnemers op 2e pinksterdag van de agenda halen. Dus ......We organiseren weer de wandel- en fietstocht en nu onder de nieuwe naam:

"Omloop van het Stigt"

Aan de formule hebben we niet zoveel veranderd, want die was goed. Wel hebben we de routes onderhanden genomen wat geresulteerd heeft in allemaal nieuwe wandelroutes. De lange rechte wegen hebben deels plaatsgemaakt voor wegen en paden meer in de natuur en er is zorgvuldig naar horeca gekeken voor de nodige pauzes. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat de routes er dit jaar mogen zijn. Naast de vertrouwde kaartjes op papier bieden we ook GPS routes aan voor zowel wandelen als fietsen. Kortom er valt de tweede pinksterdag weer voor iedereen iets te beleven.

Zonnebloem

In het licht van het jaarthema "eenzaamheid bij ouderen" hebben we besloten om deze activiteit ook dit jaar weer ten goede te laten komen van de Zonnebloem. Ofschoon er geen vakanties meer georganiseerd worden, kunnen van dit budget wel leuke dingen georganiseerd worden voor ouderen om ze een onvergetelijke dag te bezorgen. Lees meer over de Zonnebloem.

Meedoen?

U kunt meedoen en opstappen op de volgende locaties:

• bij Hotel Restaurant Abrona in Oudewater
  • bij Restautant de Stadskelder in Montfoort
  • ​bij Dorpsstraat 9 in Linschoten

U kunt kiezen uit fietsroutes van 25, 40, 60 en 80 km en wandelroutes van 10, 15, 25 en 40 km